Home Magazin Evo koga je Popović pustio u polufinale: ‘Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri’

Evo koga je Popović pustio u polufinale: ‘Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri’

by admin

Gotovo svi su dobili po šest glasova žirija, za mnoge su članovi žirija odlučivali metodom slučajnog izbora nakon natpjevavanja u akapeli, jer je zaista bilo nemoguće odrediti ko je bio bolji, a toga je bio svjestan i kreativni direktor Granda, javlja Grand.rs.

Popović je najprije iznio u kratkim crtama svoje impresije o svakom od takmičara koji su se našli u baražu, a onda je saopštio svoju odluku.

– Pazite, ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri za 20 godina da treba posle 12 krugova da nekog eliminišem. Pošto ja donosim odluke, ja sam odlučio da napravimo repasaž, a znate šta to znači? To znači da svi kandidati idu u polufinale, i onda ćemo u polufinalu, da budem 100 posto siguran ko će ići u finale, ispašće dvije djevojke i dva momka. Sad ne mogu da donesem takvu odluku – rekao je Popović što je obradovalo kako publiku tako i same takmičare.

U polufinale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ plasirali su se: Inel Nukić, Antonija Čerkez, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Stefan Tomić, Nikolina Perković, Mirza Pandur, Julija Petrović, Dejan Dačević i Jelena Prole.

Prethodno su nakon teške odluke žirija u polufinale prošli i: RIjad Rahmanović, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Đula Drini, Dino Suljić, Šejla Zonić, Miki Sekulovski, Aleksandra Ivanov, Petar Krekić i Beta Sudar.

Svi oni naći će se u polufinalu najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja koje je zakazano za sljedeću subotu, kada će biti poznato ko će se od ovih sjajnih kandidata naći u velikom finalu „Zvezda Granda“.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima