Home Sport FK Sarajevo i mi smo opljačkani od strane predsjednika NFSBiH

FK Sarajevo i mi smo opljačkani od strane predsjednika NFSBiH

by admin

Nakon epske lakrdije u režiji sudije Matea Muse u četvrtfinalnom duelu Kupa BiH protiv Borca igrači Sarajeva su napustili teren prije kraja utakmice i čekaju da saznaju kaznu.

Klub se oglasio saopćenjem u kojem pozivaju na borbu za bolje sutra bh. fudbala u kojem su optužili Nogometni savez BiH za organizovani kriminal, te su prijavili krovnu kuću bh. nogometa svim relevantnim institucijama, a Horde zla su podržale tu borbu i također se oglasile saopćenjem kojeg prenosimo u cjelini.

“Nakon što je naš voljeni klub bestidno opljačkan na revanš utakmici Kupa BiH, te je po ko zna koji put sproveden sistematski udar na samu pomisao napretka fudbala u našoj državi, našem klubu i nama kao navijačima nije preostalo ništa drugo nego ustanak za odbranu onoga što najviše volimo, obzirom da je rat od strane krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen.

Nakon što je naš voljeni klub bestidno opljačkan na revanš utakmici Kupa BiH, te je po ko zna koji put sproveden…


Posted by UNFKS – “Horde zla” on Petak, 15. mart 2024.

Fudbalski klub Sarajevo i njegov navijački korpus je trenutno u situaciji u kojoj je napadnut sa svih strana, kako od strane otvorenog neprijatelja u vidu predsjednika NFSBIH, tako i od strane domaćih izdajnika koji se nalaze na neprijateljskoj strani, visoko pozicionirani u Komitetu za suđenje.

Upravo zbog toga, neophodna je opća mobilizacija uvijek vjerne bordo armije koja se svojim najjačim oružjem – brojnošću i glasom mora oduprijeti svim nasrtajima na naš klub.

Baš zato, u subotu, 16. marta sa početkom u 20:45h pronađi svoje mjesto na koševskim tribinama i budi GROMOGLASNA PODRŠKA SVIH 90 MINUTA, BEZ OBZIRA NA SVE I U INAT SVIMA! JEDAN ZA SVE, A SVI ZA SARAJ'VO!”, poručili su.

Sarajevo će u subotu od 20:45 sati na svom terenu dočekati ekipu GOŠK-a.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima