Home Magazin Gisele Bündchen nakon smrti majke: Bila je anđeo

Gisele Bündchen nakon smrti majke: Bila je anđeo

by admin

Nakon smrti svoje majke, Gisele Bündchen je prekinula šutnju i odala joj javno priznanje.

“Voljena mama, boli znati da te više neću moći zagrliti, ali znam da ćeš uvijek paziti na nas. Bila si anđeo na Zemlji, uvijek pomagala svima oko sebe”, napisala je Bündchen na Instagramu na portugalskom i engleskom jeziku njene majke, Vânie Nonnenmacher, koja je umrla 28. januara u 75. godini.

“Tako sam zahvalna što sam tvoja kćerka i što sam učila od tebe. Hvala ti što si najbolji uzor ljubavi, snage, saosjećanja, hrabrosti i milosti.”

“Zauvijek ću njegovati lijepe uspomene koje smo dijelili i živjet ću prema vrijednostima kojima si me naučila. Živjećeš zauvijek kroz mnoge živote koje si dotakla. Hvala ti što si mi dala pet najboljih prijatelja za život. Tvoja ljubav će uvijek da nas vodi. Vidjeću te u svojim snovima. Volim te.”

Bolnica Moinhos de Vento u Porto Alegreu, u Brazilu, objavila je 28. januara izjavu u kojoj se navodi da je Nonnenmacher umrla od raka nakon što je bila u bolnici od 26. januara.

Bündchen je rekla za PEOPLE u septembru da se brinula za svoje bolesne roditelje i da joj je bilo teško, kao i cijeloj njenoj porodici.

„Bilo je toga mnogo – u svim oblastima mog života“, rekla je. „Osjećam se kao da kad god pada kiša, pljušti. Uz sve različite zaokrete koje život čini, sve što možemo učiniti je najbolje što možemo s obzirom na ono što se dešava u našem okruženju.”

Bündchen je ispričala da se oslanja na meditaciju, svakodnevnu vježbu.

„Vježbam svaki dan“, rekla je, napominjući mješavinu šetnji, joge i utega i posvećenost dobrom zdravlju kroz ishranu kako bi bila usredsređena u teškim vremenima.

„Mislim da bi bilo veoma teško da nisam imala sve različite alate koje imam da me podrže u ovim trenucima“, rekla je ona.

„I mislim da se svi možemo poistovijetiti s tim, jer mislim da smo svi prošli kroz naše tobogane života.”

Osim 43-godišnjeg supermodela, Nonnenmacher je majka pet Giselinih sestara, njene sestre bliznakinje Patricie, kao i njenih sestara Rafaele, Graziele, Gabriele i Raquel.

Nonenmaher je bila penzionisana blagajnica u banci, kako piše Vanity Fair, i odgajala svoju kćerku u “vrijednoj porodici srednje klase” u gradu Horizontina u Brazilu.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima