Home Magazin Hailey Bieber zaštitno lice nove kampanje brenda Victoria's Secret

Hailey Bieber zaštitno lice nove kampanje brenda Victoria's Secret

by admin

Naime, mnogima nije jasno da su, od toliko modela na svijetu, odabrali upravo Hailey, koja je u braku, da promoviše kolekciju za mladenke.


“Zbunjena sam. Zašto za kolekciju za mladenke uzmete ženu koja je u braku godinama?”, “Zar ne bi bilo bolje da ste za modela odabrali nekoga ko je friško u braku ili ko je zaručen? A ne osobu čiji brak se raspada”, “Vi se sigurno šalite”, neki su od komentara.


Hailey je pozirala u nekoliko različitih outfita. Na jednoj fotografiji nosi kratki satenski kućni ogrtač s šljokičastim natpisom Bride, dok je na drugoj imala obučeno donje rublje iz nove kolekcije.

Hailey se udala za Justina Biebera 2018. godine, no, u posljednje vrijeme sve se više šuška o problemima u njihovom braku. Glasine je dodatno potaknuo njen otac Stephen Baldwin, koji je na društvenim mrežama poručio fanovima da se “mole za Hailey i Justina”.

Oglasila se i sama Hailey.
“Samo za vašu informaciju, priče koje konstantno vidim na TikToku su 100% vremena pogrešne. Napravljene ni iz čega, dolaze iz zemlje zabluda. Znam da bi moglo biti zabavno vjerovati u te priče, ali samo da znate da su uvijek lažne. Žao mi je što spojlam”, napisala je Hailey na Instagramu.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima