Home Sport Hajduk sprema novi senzacionalni transfer

Hajduk sprema novi senzacionalni transfer

by admin

Premda je Hajduk značajno smanjio šanse za osvajanje naslova prvaka Hrvatske neočekivanim porazom od Lokomotive na Poljudu 1:2, Splićani su i dalje u igri za oba nacionalna trofeja.

Na tom putu osim Rijeke, koja je lider prvenstva i u ovom trenutku izgleda, igra i ima gard prvog favorita SuperSport HNL-a, Bijelima stoji Dinamo s kojim će se Splićani sastati dva puta u nizu na Poljudu. U subotu 30. aprila s početkom u 19:30 sati u sklopu prvenstva, a četiri dana kasnije (3. april, 19 sati) u polufinalu SuperSport hrvatskom nogometnom kupu.

No, kako god sezona završila Hajduk već misli na sljedeću. Vratio se Ivan Perišić na teren do kraja ove sezone ili ne, sigurno je da će u sljedećoj biti udarna igla splitske ekipe, a priključit bi mu se mogao još jedan brončani Vatreni sa Svjetskog prvenstva, vrsni golgeter – Ante Rebić.

Turski Fotomac javlja kako Rebić napušta turski Bešiktaš na ljeto. To je očekivana vijest jer ga je trener Fernard Santos izbacio iz konkurencije za prvu ekipu, ali ovaj medij otkriva i kako je potencijalna sljedeća destinacija Poljud i bijeli dres, prenosi tportal.

Rebić je nakon Milana stigao u Bešiktaš i odigrao 23 utakmice te je damo sedam puta bio u prvoj postavi. Zabio je jedan gol i igrao premalo, a zadnji puta igrao je početkom februara. Rastanak se primakao, čeka se rasplet. Njegov dolazak na Poljud značajno bi podignuo konkurenciju u napadu Bijelih u kojem strši Marko Livaja, a zbog kasnog priključenja i povrede malo participira Nikola Kalinić. Istovremeno porasla bi i kvaliteta lige i zanimanje za SuperSport HNL.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima