Home Magazin Hvala Bogu nismo pobijedili, sotonisti bi obeščastili tlo Hrvatske!

Hvala Bogu nismo pobijedili, sotonisti bi obeščastili tlo Hrvatske!

by admin

Fratar iz Hercegovine Mario Knezović na Facebooku je komentarisao Eurosong, a njegova je izjava izazvala puno pažnje na društvenim mrežama.

On je, naime, sretan što Hrvatska nije pobijedila na Eurosongu, jer tako “sotonisti” neće doći u Arenu Zagreb.

“Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Evroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobjedili”, napisao je, a njegova je objava prikupila 6,6 hiljada lajkova.

Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na tzv. Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači SOTONISTI i tako obeščastili tlo naše Domovine. POBJEDA je što nismo POBIJEDILI!


Posted by Mario Knezović on Nedjelja, 12. maj 2024.

Objava je izazvala lavinu komentara:

“Žao mi što niko ne komentariše ocjenu “hrvatskog” žirija koji ispred većinski katoličke zemlje dodjeljuje Irskoj čak 8 bodova. Irskoj koja crnom trnovom krunom kruni “pobjednika”

Neko bi trebao pitati taj nas žiri (ko su oni uopće?) jel‘ se srame zbog toga barem malo?”

“Hvala fra Mario što ste mi potvrdili da dobro razmišljam, isto i ja govorim, Bogu sam zahvalna što nije dozvolio da ovo zlo od Eurosonga dolazi u našu Domovinu!”.

“Samo dragi Bog je spasio našeg Marka od sotonističke krune. On je i onako pobjednik za nas”.

“Hr je pokazala svoje lice dodjelivši osam bodova Irskoj. Hr je tu da pokaže svoju solidarnost i modernost sa “novim normalnim”. Baš me zanima što će biti prve subote u junu, kad pokažu svoja prava…”

Pjevačica grupe Feminnem, Nika Antolos, na Instagramu je podijelila njegov citat.

Pjevačica je objeručke prihvatila ovo razmišljanje i dodala: ‘Uh, kako tačno‘.

Podsjetimo, Nika se i sama takmičila na Eurosongu s grupom Feminem i pjesmom ‘Lako je sve‘. Pjesma je predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Evrovizije 2010. godine u Oslu, prenosi Slobodna Dalmacija.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima