ISCURILA PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! On ušao u vodu, a ona podigla noge na njegovo telo… Pogledajte samo OVU POZU

2 minuta čitanja

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju. Vest o njihovoj vezi iznenadila je mnoge, a pevačica je sad prvi put na društvenim mrežama podelila kako uživa sa njim.

- OGLAS -

Brojanica i njena noga na njegovim grudima bili su u prvom planu, dok je Indi pokazala i jednu fotografiju na kojoj drži čašu u ruci.

Zoran je pre par dana rekao da mu je Indi “prirasla srcu” i da je “ponosan na nju”, dok ona navodi da je njega “lako voleti”.

- OGLAS -

Indi Aradinović, Zoran MarjanovićFOTO: PRINTSCREEN

Iako je vest o njihovoj vezi mnoge iznenadila, njihovo poznanstvo staro je godinama, a čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

- OGLAS -

Majka pevačice besna zbog ćerkine veze sa Marjanovićem

Inače, kako se saznaje od izvora bliskom pevačici, Indina majka, Florija Aradinović, nikako ne podržava vezu sa Zoranom.

– Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom – rekao je izvor blizak porodici Aradinović za medije i nastavio:

Indi Aradinović, Zoran Marjanović, Florija AradinovićFOTO: TAMARA TRAJKOVIĆ, ZORANA JEVTIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi predložena je bila za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, o kojem godinama bruji javnost.

Blic


Podijeli ovaj članak