Ispred noćnog kluba u Splitu stradali stranci. Najteže ozlijeđeni mladić i djevojka

2 minuta čitanja

24 OSOBE zaprimljene su na Objedinjeni hitni bolnički prijam KBC-a Split nakon što se malo iza ponoći rasprsnulo staklo na izlogu robne kuće.

- OGLAS -

Stradali su mladi stranci koji su čekali u redu kako bi ušli u obližnji noćni klub Central. Radi se o državljanima Švedske i Njemačke od 2004. do 2008. godišta. Svi imaju ubodne i rezne rane.

Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom liječenju, dok su ostali nakon medicinske obrade otpušteni. 20-godišnji mladić je na Klinici za kirurgiju, a 16-godišnja djevojka na Klinici za dječju kirurgiju. Oboje su izvan životne opasnosti.

- OGLAS -


Policija: Do puknuća došlo uslijed naguravanja

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske naveli su kako prijavu o događaju zaprimili oko 0:15 sati. Na mjesto događaja su izašle sve žurne službe. Central se ubrzo nakon nesreće zatvorio, a mjesto nesreće i ulaz u noćni klub su ograđeni policijskim trakama.

- OGLAS -

Dalmacija danas piše kako su staklo uklanjali vatrogasci DVD-a Split koji su na lokaciju stigli jednim vozilom i tri vatrogasca. Najnovije fotografije pokazuju kako je većina krhotina pokupljena, a isprana je i krv s pločnika.

Policija je provela očevid. Prema dosad utvrđenim činjenicama, došlo je do puknuća staklene stijene uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.

“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila hitne pomoći i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, kazali su iz noćnog kluba za Dalmatinski portal.

(index.hr)


Podijeli ovaj članak