Istraga o smrti Matthew Perryja pri kraju: Moglo bi biti više optuženih?

1 minuta čitanja

Izvor također tvrdi da će državno tužilaštvo SAD-a donijeti konačnu odluku o tome hoće li podići optužnicu ili ne. Državno tužilaštvo reklo je da “nema komentara” zasad na napise o slučaju.

Zvijezda Prijatelja preminula je u oktobru 2023. godine. Isprva se smatralo da je njegova smrt nastupila slučajno, no izvještaj obdukcije pokazalo je da je umro od akutnih efekata ketamina i utapanja.

U decembru je mrtvozornik okruga Los Angeles zatvorio istragu o njegovoj smrti, no u maju ove godine policija je ponovno započela istragu kako bi utvrdili ko je glumcu dao ketamin. Prošle sedmice istraga je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna osoba morala predati policiji svoj prijenosni računar i mobitel.

Neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je losanđeleška policija postigla “značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u maju”, rekao je izvor za In Touch. Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, no ona nije bila prisutna. Kad se vratila, bila je “potpuno kooperativna”.

Izvor je spomenuo da su se žena i zvijezda Prijatelja, koja je preminula u oktobru 2023., upoznali na odvikavanju, gdje su započeli “neočekivano prijateljstvo”.

(Vijesti.ba)

Podijeli ovaj članak