Home Sport Kako Dinamo planira vratiti Luku Modrića? Ovo su detalji kampanje

Kako Dinamo planira vratiti Luku Modrića? Ovo su detalji kampanje

by admin

Do danas je to bila samo (pusta) želja navijača zagrebačkog kluba, ali od danas se može reći da je Dinamo zvanično krenuo u kampanju njegovog povratka.

“Kada je Luka Modrić jutros otvorio najčitaniji španjolski sportski dnevnik Marcu, na sedmoj stranici, preko cijele strane, dočekao ga je šokantni oglas koji mu je sigurno izmamio osmijeh na licu. Naime, u današnjem broju Marce preko cijele stranice izašao je oglas kojeg je platio GNK Dinamo, a na kojem piše “Tiene Todo El Sentido Del Mundo”, ili u prijevodu: “Imalo bi smisla”. Potpisan je predsjednik Dinama Velimir Zajec”, piše Karlo Ledinski sa Večernji.hr.

U nastavku se navodi da ideja za ovakvu kampanju dolazi od novih ljudi koji su nedavno ušli u Dinamo, na čelu sa već pomenutim predsjednikom Zajecom.


Večernji donosi i ostale detalje kampanje.

“Je li zaista moguće da se kapitan Hrvatske vrati u klub koji ga je vinuo u svjetsku nogometnu orbitu? Prije mjesec dana Lukin povratak u Dinamo izgledao je kao naučna fantastika, uostalom, na tom je tragu bila i izjava Velimira Zajeca dan nakon što je postao predsjednik. Izjavio je tada Zeko iduće: “Modrić je moj izum na jedan način, ja sam ga doveo (tada je bio glavni direktor kluba, op. a.). Nisam u zadnjem vrijeme s njim pričao. Igrački ne vjerujem da može doći, ali kada prekine karijeru, vrata kluba su mu otvorena.

No, u međuvremenu su se stvari promijenile, Zajec je i lično razgovarao s Modrićem dok je reprezentacija trenirala u Maksimiru, pa se među ljudima u klubu javila ideja da se učini sve kako bi se Modrić vratio u Dinamo još za igračke karijere. Sada je jasno da mu Real vrlo vjerovatno neće produžiti ugovor, a iako Luku silno žele u Americi (Miami, MLS) i Saudijskoj Arabiji, u Dinamu svoju šansu vide u emociji. Jer, Modrića uz Dinamo vežu prekrasne uspomene, a i njegovoj porodici bi sigurno bilo ljepše živjeti živjeti u Zagrebu nego u Rijadu.

I to je karta na koju igra Dinamo. Naravno, za povratak Modrića treba ispuniti još puno uvjeta, ali u Maksimiru vjeruju da bi ih kapetan vatrenih mogao povesti u novu sezonu. Takav rasplet sigurno bi oduševio i izbornika Zlatka Dalića, jer igranjem u HNL-u povećale bi se šanse da Luka ostane igrati za reprezentaciju do Svjetskog prvenstva u Americi 2026. godine”, navodi Večernji.

Zvanični naziv Dinamove kampanje glasi: “Luka, imalo bi smisla!”.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima