Home Magazin Karleuša podržala Severinu, pa se obratila Milanu Popoviću

Karleuša podržala Severinu, pa se obratila Milanu Popoviću

by admin

Brojne poznate osobe pružile su podršku Severini nakon što joj je oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom i dodijeljeno njegovom ocu Milanu Popoviću.

Sada se oglasila i Jelena Karleuša koja je kolegici pružila podršku.

Jelena se oglasila putem svog Instagrama i za početak “udarila” na državne institucije u Hrvatskoj.

– Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i utjecajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsjednika i suda i zakona i pravde i Boga Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu provjerite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj) – započela je žustro Karleuša.

– I vi poslije nešto za Srbiju pričate… eeee moji viii..ovdje bi to Severini bilo riješeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri – poručila je Jelena.

Jelena je imala šta da poruči i biznismenu Popoviću.

– A, pošto će i dotični utjecajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: “Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudnio i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si… … Da ne lajem….”! Znam da budem pogana… Ako te negdje nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju malo više parica od tebe – napisala je Jelena.

Podsjetimo, i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, dao je svoj sud o slučaju pjevačice i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom.

– Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dječak vjerovatno je sijede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludio… – izjavio je Milanović.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima