Home Magazin Kelly Brook objavila kraj karijere nakon 24 godine

Kelly Brook objavila kraj karijere nakon 24 godine

by admin

Kelly Brook (44) otkrila je da je zvanično završila s glumačkom karijerom.

“Napustit ću glumu. Ne volim predugo biti odsutna od kuće. Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Ja sam bila užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće”, rekla je engleska glumica za Daily Star.


Glumila je u serijama Midsomer Murders, Smallville i Moving Wallpaper. Svoj prvi film Sorted snimila je 2000. godine, a glumila je i u filmu The Italian Job s Markom Wahlbergom i Edwardom Nortonom. Pojavila se u filmu Piranha 3D s Vingom Rhamesom, Elisabeth Shue i dobitnikom Oscara Richardom Dreyfussom.

Kelly je također priznala da jednostavno ne može zamisliti da glumi tuđu ljubavnicu.

“Imam snažnu osobnost pa mi je uvijek teško ući u lik nekog drugog. Morala bih glumiti da sam u braku s nekim i nakon dvije sedmice ja sam u glavi doslovno vjerovala da je tako. Bila je to užasna situacija” otkrila je Kelly.  


Kelly je danas u braku s Jeremyjem Parisijem za kojeg se udala u julu 2022. godine.

“Ne mogu zamisliti da se okrenem Jeremyju i kažem: ‘Odsutna sam šest sedmica i pretvarat ću se da sam ljubavnica Ryana Reynoldsa, je li to u redu?’. Mislim da se to mom suprugu ne bi svidjelo. Nekad moraš odustati od nekih stvari u životu, ja ne mogu više samo pobjeći i biti glumica”, kaže Kelly za koju tvrde da je vlasnica najboljeg tijela na svijetu, prenosi Index.hr.


(Vijesti.ba)


Možda vas zanima