Komadi stakla padali ispred noćnog kluba u Splitu. 22 osobe zatražile pomoć

2 minuta čitanja

NA TRGU Gaje Bulata u Splitu ispred noćnog kluba malo iza ponoći u padu stakla ozlijeđeno je više osoba, izvijestili su iz splitske policije rekavši da su 22 osobe zatražile liječničku pomoć.

- OGLAS -

“22 osobe zatražile su liječničku pomoć, od čega je jedna zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici. Ostale osobe su zadobile lakše ozlijede i puštene su nakon liječničke obrade”, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Prema dosad utvrđenim činjenicama, došlo je do puknuća staklene stijene uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.

- OGLAS -

Foto: Dalmatinski portal

- OGLAS -

Mladi su čekali u redu

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 00:15 zaprimljena je prijava o padu stakla na Trgu Gaje Blata. Na mjesto događaja su izašle sve žurne službe.

Rasprsnulo se staklo na izlogu robne kuće, odmah pored ulaza u noćni klub Central u središtu Splita. Dalmatinski portal piše kako su veliki komadi stakla zasuli mlade koji su čekali u redu kako bi ušli u noćni klub.

Foto: Dalmatinski portal

Noćni klub se zatvorio nakon incidenta

“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila hitne pomoći i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, kazali su im iz noćnog kluba.

Foto: Dalmacija danas

Central se ubrzo nakon nesreće zatvorio, a mjesto nesreće i ulaz u noćni klub su ograđeni policijskim trakama. Na teren je izašao velik broj policijskih službenika.

Iz Centra 112 potvrdili su za Dalmaciju danas kako su zaprimili pozive brojnih zabrinutih građana. “Zaprimili smo više od 50 poziva građana vezano uz puknuće stakla ispred Centrala”, naveli su.

Foto: Dalmatinski portal

(index.hr)


Podijeli ovaj članak