Ljeto može početi: Adil Maksutović objavio novu pjesmu

3 minuta čitanja

Na moje veliko zadovoljsto, sada je to nova pjesma, koja je izašla prije 48 sati „Njena oka dva“ i moram da priznam da je potpuno drugačija i nova, a sa druge strane u fazonu kao što su stariji brži hitovi sa početka moje karijere „Najbolji grad na svetu“, „Hitno“, „Ista ja“, „Lepotice“, „U glavi nisam sam“.

Za sada su samo pozitivni komentari i drago mi je zbog toga.

Govori ovako za „Novosti“ popularni pjevač Adil Maksutović, nakon nastupa u jednom beogradskom klubu na Ušću. Beogradska publika je sa Adilom pjevala uglas njegove velike hitove, kao što su „Ne mogu bez tebe“, „Zajedno smo mnogo toga prošli“, „Veruj u nas“, „Ne kidaj mene od sebe“, „Moje si nebo“ i mnoge druge, od prve do posljednje riječi.

Na pitanje da li očekuje da će nova pjesma postati hit, Adil ističe da posljednju riječ uvijek daje publika, jer postoje stvari koje su popularne, a koje u isto vrijeme ne moraju da se njemu ili bilo kome dopadnu.

Pored izvođačkog djela, pjevač je „umiješao prste“ i u samoj izradi pjesme, što se tiče teksta i muzike.

– Radio sam melodiju, a što se tiče teksta, on je malo prepravljen. Naime, pojedini stihovi su nastali prije 12 godina, koje je napisala moja draga, nažalost pokojna drugarica Katarina Jovanić, koja je, između ostalog, za mene uradila mnoge hitove i lijepe pjesme „Laku noć“, „Sinovi tuge“, „Maskenbal“, „Ljubi me po sjećanju“. Stajao je taj tekst toliko godina, nedavno sam uradio melodiju i istog momenta sam se sjetio tog teksta, u procesu rada sam dodao nešto svoje i prepravio i u tom djelu, kako bi se sve uklopilo i nastala je nova pjesma.

Adil je dijelom radio i spot, koji je sniman na Zanzibaru:

– Ne radim samo ono što ne znam da radim (smijeh). Bog mi je dao i taj dar i moram da se zahvalim saradnicima koji imaju razumijevanja za moje želje i svi zajedno ih realizujemo. Bilo je jako zabavno na snimanju, jer nismo ni znali kako će na kraju da bude finalni proizvod. Moj dragi Ljuba Radojević, koji je režirao spot i ja, koji sam „na licu mjesta“ pisao scenario, uradili smo na najbolji mogući način. Jedva čekam i da objavim „mejking of“, (iza kamere), kako smo se lijepo zabavljali na snimanju i kako nismo imali plan za „finale“, ali je sve super ispalo.

Za Maksutovića ovog ljeta nema odmora, kalendar je ispunjen nastupima širom regiona.

– Ljetna sezona je počela koncertima i nastupima. „Ugrabiću“ samo desetak dana za odmor sa porodicom, a nakon toga, spisak za nastavak je dugačak, sve do kraja ove godine – kazao je Adil.

Adilovu novu pjesmu i spot “Njena oka dva”, pogledajte i poslušajte u videu ispod.

(Vijesti.ba)

Podijeli ovaj članak