Home Magazin Loreen neće uručiti trofej ako Izrael pobijedi?

Loreen neće uručiti trofej ako Izrael pobijedi?

by admin

Dvostruka pobjednica rekla je producentima da će prekršiti protokol i neće obaviti redovitu primopredaju zbog sukoba u Gazi. Loreen je javno inzistirala da se takmičenje treba održati kako bi donijelo pozitivnu energiju svijetu.

Međutim, napetosti rastu od druge polufinalne večeri o čemu se obratila i Loreen, piše 24sata.hr

– Pozitivno privlači pozitivno, a negativno privlači negativno. Ako bismo zatvorili ovaj centar pozitivne energije, kažnjavajući milione za distorziju negdje drugdje, to bi bilo tako destruktivno – dodala je.

– Loreen namjerava razjasniti svoj stav o Izraelu oko svoje pažljivo koreografirane i graciozne primopredaje trofeja koja će pokazati svijetu na kojoj strani historije ona zapravo stoji – rekao je izvor za The Sun.

– Postoji plan da Loreen stane na pozornicu, ostavi trofej na postolju i ode prije nego što voditelji požele dobrodošlicu Izraelu na pozornicu, ako osvoje željenu titulu – dodao je.

Također, izvori navode da u njezinom ugovoru jasno stoji da ne smije govoriti ništa klevetnički o Evropskoj radiodifuznoj uniji, koja vodi takmičenje. Loreen bi trebala premijerno izvesti novi singl ‘Forever’ kao i pjesmu ‘Tattoo’ s kojom je osvojila Eurosong prošle godine.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima