Home Sport Luka Modrić: Ne znam hoću li produžiti ugovor s Real Madridom

Luka Modrić: Ne znam hoću li produžiti ugovor s Real Madridom

by admin

Sharjah Ramadan Majlis je održan pod pokroviteljstvom šeika Sultana bin Ahmeda Al Qasimija, a glavna zvijezda prve sesije pod nazivom “Nogometne vještine: Uspostava i razvoj,” bila je zvijezda hrvatske reprezentacije i Real Madrida.

Modrić je u zanimljivom razgovoru govorio o svojoj ljubavi prema fudbalu, te kako je sve ove godine uspio ostati u svjetskom vrhu. Otkrio je i kako nije siguran hoće li produžiti ugovor s Real Madridom iduće sezone.

“Ne znam hoću li produžiti ugovor s Real Madridom sljedeće sezone,” prenose lokalni mediji Modrićevu izjavu.

“Ne postoji niko bolji od Real Madrida, ostale ekipe, kao što znate su stepenicu ispod nas. Hala Madrid,” poručio je Modrić.

Kapitan hrvatske vrste nosi dres “Kraljevskog kluba” od 2012. godine osvojivši pritom čak 23 trofeja pri čemu pet Liga prvaka.

“Real Madrid ima poseban odnos s Ligom prvaka, i zbog toga je klub s najviše titula u svojoj historiji. Osvojio sam tri prvenstva i pet Liga prvaka, što je nevjerojatno,” nagasio je Modrić.

“Kad sam stigao u Real Madrid mislio sam da ću osvojiti Ligu prvaka jednom ili dvaput, što je nevjerojatno, ali sada ih imam pet, i to je stvarno nešto ludo i jedinstveno.”

Modrić je naglasio kako je teško objasniti zašto je Real toliko dobar u elitnom takmičenju “Starog kontinenta”.

“Ne igramo dobro u prvenstvu već nekoliko sezona, ali kada čujemo himnu Lige prvaka, igrači se mijenjaju, mi postajemo bolji i bolje igramo. Teško je objasniti, ali sretni smo što je ovako,” poručio je.

Modrić će se nakon gostovanju u UAE priključiti hrvatskoj reprezentaciji koju 23. i 26. marta u Egiptu očekuju dvije prijateljske utakmice na ACUD Cupu u sklopu priprema za nadolazeće Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, prenosi Hina.

(Vijesti.ba / FENA)

Možda vas zanima