Home Magazin Marija Šerifović objavila prve snimke sa sinom, skupa su avionom došli iz Amerike u Srbiju

Marija Šerifović objavila prve snimke sa sinom, skupa su avionom došli iz Amerike u Srbiju

by admin

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović se nedavno vratila iz Amerike u Beograd skupa sa svojim tek rođenim sinom Marijom, čije je prve snimke podijelila u vlogu na svom YouTube kanalu.

“Prolazak ove kontrole je bilo nešto možda najstrašnije u mom životu ikada. Sreća božija pa je ova žena bila s nama da nam pomogne da neke stvari preskočimo i da neke stvari prođu lakše. Gospodin je od kuće do maloprije spavao. Bravo, care. Sada je ‘krkao’ malo mlijeka i imamo još sat i po vremena do boardinga, tako da se nadamo da će sve nadalje proći baš onako kako treba”, između ostalog je rekla na početku.

S njima je putovala i Marjina majka, popularna Verica Šerifović. Pjevačica je pratiteljima pokazala i kako je izgledao leti to u luksuznoj prvoj klasi.

Na aerodromu u Minhenu ih je dočekao prijatelj Miloš s kojim su nastavili putovanje do Beograda. Marija je nakon završetka putovanja rekla da nije spavala nijedan minut, za razliku od svog djeteta.

“Trenutno je baba na snazi. Uglavnom, jedno lagano putovanje. Tako da, sine, hvala”, ispričala je Marija.

Također se našalila da se Mario sada vjerovatno pita gdje ga je to dovela, s obzirom na to da je u Beogradu hladnije nego u Los Angelesu.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima