Home Magazin Marija Šerifović posvetila pjesmu sinu: Ovo je prvi poklon za tebe

Marija Šerifović posvetila pjesmu sinu: Ovo je prvi poklon za tebe

by admin

Nakon što je prije samo nedjelju dana objavila da je postala majka i da je na svijet stigao Mario, najveća regionalna pop zvijezda Marija Šerifović danas je predstavila pjesmu koju je posvetila svom sinu.

– Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvijek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podijelim komad svoje duše. Pjesmu “Dolazi ljubav” pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas dijelim sa svima vama, da uz nju sanjete sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe – napisala je Marija na svom Instagram nalogu.

Pjesma “Dolazi ljubav” je ujedno i posljednja numera sa istoimenog albuma koji je izašao prije dva mjeseca i brojem pregleda potpuno pokorio region, gdje je nedjeljama bio u samom vrhu trendinga.

Autorski tim koji potpisuje svakako najemotivniju Marijinu pjesmu čine: Muzika i tekst Haris Rahmanović i Nino Mujagić, aranžman Dušan Alagić i Dušan Krsmanović, producent Dušan Alagić.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima