“MOĆAN, USPJEŠAN, BOGAT…” Isplivali nepoznati detalji o novom dečku Meline Džinović, sve crno na bijelo…

3 minuta čitanja

Modna kreatorka je napustila vilu na Senjaku u kojoj je živela sa pevačem i njihovo dvoje dece – sinom Kanom i ćerkom Đinom.

- OGLAS -

Nakon 22 godine braka razveli su se Melina i Haris Džinović. Dok modna kreatorka uživa u ljubavi sa biznismenom, navodno i pevač ima novu ljubav.

Modna kreatorka je napustila vilu na Senjaku u kojoj je živela sa pevačem i njihovo dvoje dece – sinom Kanom i ćerkom Đinom.

- OGLAS -

Kako su pisali mediji, Melina navodno uveliko uživa u ljubavi sa biznismenom, a nedavno su se pojavile i informacije da je i Haris Džinović našao devojku i to 15 godina mlađu od njega.

Melina Džinović navodno ima novog dečkaMelina Džinović navodno ima novog dečkafoto: Vladimir Šporčić

- OGLAS -

Iako pre godinu dana kada su domaći mediji kontaktirali Harisa i Melinu kako bi potvridili informacije o razvodu, oni su tada rekli da to nije tačno da bi nedavno priznali da godinama nisu u dobrim odnosima i da se razvode. Sada takođe tvrdi da on ne bi krio da ima nekog: “Ja bih rekao da imam nekog, ne znam što se piše o mom privatnom životu, odakle to da liči na Melinu? Nije tačno, rekao nam je Haris.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – tvrdio je tada izvor za domaće medije koji tvrdi da se radi o čoveku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi sa javne scene.

Ko je novi dečko Meline Džinović?Ko je novi dečko Meline Džinović?foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Osim što je moćan, uspešan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka – tvrdi izvor.

(Espreso/Blic/D.N. Prenela: I.R.)


Podijeli ovaj članak