Home Magazin Nakon najteže bitke Naida Bešlagić na umri

Nakon najteže bitke Naida Bešlagić na umri

by admin

Bh. pjevačica Naida Bešlagić, koja je nedavno objavila da je preboljela tumor, boravi na umri, a na društvenim mrežama je objavila fotografije iz Medine.

Naida je krajem februara objavila da je u protekloj godini vodila najtežu bitku, za život, kada joj je dijagnosticiran karcinom jajnika.

Emotivnu objavu na društvenim mrežama podijelila je kako bi dala podršku svim oboljelim ženama i kazati im da nisu same i da bolest nije kraj.

“Spoznala sam svoju unutarnju snagu i stanje uma. Shvatila sam koliko jaka mogu biti, toliko da iznesem sve ovo uz osmijeh i pozitivnu energiju jer sam birala da kroz ovu borbu idem pozitivno i energično. Biram da nešto iz ovoga naučim i da ovo bude period dobrih lekcija.

Rak te nauči mnogim lekcijama. Prije svega da cijeniš sitnice, da cijeniš životnu radost.

Rak nam pokazuje našu otpornost čak i u trenucima kada se osjećamo najslabije.

Odlučila sam da budem zdrava jer nemam pravo da budem loše imam samo jedan život i moram ga proživjeti najbolje moguće. Ono što vas bolest nauči također jeste, da imate momenat SADA da ne možemo budućnost kreirati preko sadašnjosti, a da osvrtanjem u prošlost postajemo previše anksiozni i to je poenta cijele priče”, poručila je tada.

 

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima