Home Magazin Naomi Campbell oduševila izgledom u Cannesu

Naomi Campbell oduševila izgledom u Cannesu

by admin

Brojne zvijezde okupile su se na premijeri filma Furiosa: A Mad Max Saga na filmskom festivalu u Cannesu.

Među njima je bila i supermodel Naomi Campbell. Ona je crvenim tepihom prošetala u odvažnoj modnoj kombinaciji. Obukla je crnu haljinu s naramenicama od perlica. Haljina ima prozirne dijelove, zbog čega se Naomi vidjelo donje rublje.

Haljinu je prvi put nosila 1996. godine. Radi se o Chanel kreaciji koju je kreirao Karl Lagerfeld, a bila je dio kolekcije za jesen/zimu ‘97.


Naomi je ovoga puta crvenim tepihom prošetala sama. U zadnjih nekoliko mjeseci Naomi se navodno zbližila s filmskim producentom Mohammedom Al Turkijem te su viđeni zajedno na više događanja. No Mohammed je preskočio Cannes.

Na filmskom festivalu u Cannesu premijerno je prikazan film Furiosa: A Mad Max Saga. U njemu glume, između ostalih, Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy i Tom Burke.

Publici se, čini se, svidio novi akcijski film, a ekipa je dobila nevjerovatne šestominutne ovacije. Anya je bila presretna zbog reakcije publike, dok je Chris izgledao vrlo emotivno.

“Vrlo naporno smo radili na ovo filmu i bit će zanimljivo vidjeti što ćete napraviti od njega. Hvala vam”, rekao je redatelj George Miller nakon premijere, prenosi Index.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima