Home Sport NFSBiH uvodi revoluciju, evropska praksa konačno i na bh. stadionima

NFSBiH uvodi revoluciju, evropska praksa konačno i na bh. stadionima

by admin

Za utakmicu sa Ukrajinom vlada ogromno interesovanje naših navijača, koji su od jučer bili u prilici rezervisati svoje ulaznice za Bilino polje.

Iz NFSBiH su odlučili unaprijediti segment prodaje ulaznica, pa su ih tako bh. navijači mogli nabaviti svoje personalizovane ulaznice i to putem platforme bhff.fans.

Pretprodaja ulaznica završena je jučer, a svi koji su stigli rezervisati svoje karte, bit će kontaktirani u vezi sa njihovim plaćanjem i preuzimanjem.

Zanimljivo je, ali i vrlo pohvalno, to što bh. navijači prvi put imaju priliku birati i sjedište na kojem žele biti, što definitivno predstavlja pravu revoluciju na bh. fudbalskim stadionima.

Osim toga, sve ulaznice će biti personalizovane, što znači da će na njima pisati ime i prezime vlasnika. To će biti veliki ‘udarac’ preprodavačima ulaznica po višestruko većim cijenama, koji koriste ovakve utakmice samo kako bi na njima zaradili.

Svi koji žele nabaviti svoje ulaznice za meč sa Ukrajinom to mogu učiniti od sutra, 7. marta u 12:00 sati, kada počinje redovna prodaja karata. Ona će se vršiti putem platforme event.ba, na koju će također biti obavezna registracija.

Cijene ulaznica su Zapad 40,00 KM, Istok 30,00 KM, Sjever i Jug po 20,00 KM. Iz NFSBiH su u februaru najavili da će u prodaju pustiti 11.000 ulaznica za duel sa BiH – Ukrajina.

Podsjetimo, ukoliko naša reprezentacija savlada Ukrajinu i plasira se u finale baraža, on će biti odigran 26. marta na stadionu Grbavica, a protivnik bi bili Izrael ili Island. I za tu utakmicu bi u opticaju bilo 11.000 ulaznica, a procedura njihove nabavke bila bi ista kao i za duel sa Ukrajinom.


(Vijesti.ba)

Možda vas zanima