Home Bosna i Hercegovina Nikšić uputio novogodišnju čestitku građanima BiH: ‘Ostajemo opredjeljeni za ključne reforme’

Nikšić uputio novogodišnju čestitku građanima BiH: ‘Ostajemo opredjeljeni za ključne reforme’

by admin

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je novogodišnju čestitku građanima Bosne i Hercegovine, zaželio im dobro zdravlje, sreću i uspjeh, sa nadom da će 2024. godina biti godina napretka i razvoja naše domovine i Federacije.

“Pravedno društvo, socijalna sigurnost, razvoj privrede i kreiranje ekonomske stabilnosti i dostojnih uslova za život za naše građane ciljevi su Vlade FBiH i na njima ćemo predano raditi i u predstojećoj godini”, naveo je Nikšić u čestitki.

Dostojanstven život, dodao je, temeljen na ekonomskoj sigurnosti, međusobnom povjerenju i zadovoljstvu u našoj Bosni i Hercegovini nema alternativu i svi naši napori bit će usmjereni ka tome.

“Ostajemo opredijeljeni za ključne reforme i predan rad u interesu naših ljudi. Samo zajedničkim radom i posvećenošću dobrobiti svakog našeg čovjeka možemo povesti Bosnu i Hercegovinu ka evropskom cilju. Svim građanima Bosne i Hercegovine želim sretnu i uspješnu Novu godinu”, navodi se u novogodišnjoj čestitki premijera Nikšića.

(Vijesti.ba / FENA)

Možda vas zanima