Home Bosna i Hercegovina Nišić: Nadam se da će ovo biti nezaboravna noć, puna emocija, puna dobrog raspoloženja

Nišić: Nadam se da će ovo biti nezaboravna noć, puna emocija, puna dobrog raspoloženja

by admin

Sve je spremno da mnogobrojni građani Brčkog najluđu noć dočekaju na Trgu mladih, u centru grada, gdje će u sklopu manifestacije „Čari zime“ biti organizovan koncert na kojem će nastupiti tri izvođača: Brčaci Fatmir Sulejmani, Mahir Hukičević i Zagrepčanin Lučijano Šečić.

Gradonačelnik Brčko distrikta Zijad Nišić večeras je na konferenciji za novinare kazao kako se nada da će ovo biti nezaboravna noć, puna emocija, puna dobrog raspoloženja, nada i očekivanja.

– Odlučili smo se za ovaj sastav muzičara da i na ovaj način afirmišemo njihovu muziku i karijere. Zahvaljujem im se što su se odlučili ostaviti sigurno bolje plaćene ponude i nastupiti kod nas – naglasio je Nišić.

Gradonačelnik je još jednom čestitao Novu 2024. godinu, poželivši svim građanima puno zdravlja, poslovnog uspjeha i sreće u predstojećoj godini.

Zijad Nišić je rekao da su ova tri muzičara za novogodišnju noć imali skromna potraživanja i ušteda će biti iskorišćena za humano opredjeljenje, a tiče se liječenja mladih oboljelih od malignih bolesti.

Fatmir Sulejmani zahvalio je gradonačelniku Nišiću na ukazanom povjerenju i svim ljudima koji su ih podržali u večerašnjem nastupu. On je pozvao svoje sugrađane da večeras izađu na Trg mladih i uživaju u muzici koju će izvesti.

– Velika je odgovornost na nama, podjseća me svaki dio grada na dio života koji sam proveo ovde. Lučijanu želim dobrodošlicu i da se osjeća kao kod kuće. Poseban mi je teret i odgovornost, ali ćemo kao ekipa večeras imati dobru zabavu – rekao je Sulejmani.

Njegov kolega i sugrađanin Mahir Hukičević kaže da postoji uvijek mala trema kada je nastup pred domoćom publikom u pitanju, jer je odgovornost dosta veća.

– Povjerenje i odgovornost ćemo opravdati i koncert dići na viši nivo. Dragi moji sugrađani dočekajmo Novu i ispratimo 2023. godinu – poručio je Hukičević.

Zagrepčanin Lučijano Šečić zahvaljujući se gradonačelniku na ukazanoj prilici da svoje umijeće pokaže brčanskoj publici, rekao je da mu je čast i zadovoljstvo nastupati pored dvojice Brčaka.

Gradonačelnik je na kraju konferencije za medije najavio i tradicionalni vatromet u novogodišnjoj noći.

(Vijesti.ba/FENA)

Možda vas zanima