“OBOJICA LAŽU! U ŠOKU SAM ZBOG OVOGA” Oglasio se Dankin otac za Kurir: Žena mi je u 9. mesecu trudnoće, ne sme da se stresira!

3 minuta čitanja

Nakon današnjeg saslušanja Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, za Kurir se oglasio devojčicin otac, Miloš Ilić, koji kaže da je potresen celom situacijom, s obzirom na to da su obojica osumnjičenih prvobitno priznali delo, a potom negirali sve.

- OGLAS -

– Ne znam šta bih rekao, u šoku sam zbog svega, čuo sam i ne mogu da verujem. Priznao je sve na početku, a sad odjednom negira kad je prošlo ovoliko vremena. Imam samo da kažem da laže, kao i onaj drugi, i da bi trebalo da bude sramota sve te advokate koji ih savetuju očigledno – rekao je Miloš Ilić za Kurir.

Danka IlićDANKA ILIĆFOTO: MUP SRBIJE

- OGLAS -

Kako kaže, ni njemu, a ni njegovoj supruzi Ivani uopšte nije lako svih ovih meseci, pogotovo što je njegova supruga, a Dankina majka, trudna, te bi trebalo da izbegava stresne situacije.

Ivana je u devetom mesecu, samo što se nije porodila i ne bi trebalo da se stresira, ali eto, izdržavamo sve ovo nekako i borimo se – istakao je Dankin tata.

- OGLAS -

Podsećanja radi, Dragijević je odmah po hapšenju priznao delo, da bi nekoliko meseci kasnije odlučio da ponovo govori pred tužilaštvom, nakon što je isto učinio i njegov kolega iz JKP “Vodovoda” Srđan Janković. Obojica su zvanično sada negirali delo, rekavši da devojčicu nikada nisu ni videli.

Srđan Janković i Dejan DragijevićSRĐAN JANKOVIĆ I DEJAN DRAGIJEVIĆFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Dragijević je sada ispričao drugu priču. Rekao je da kobnog dana devojčicu nije ni video, da je Janković nije udario kolima, a da je on nije zadavio. Sve je negirao – kaže naš izvor i dodaje da je Dragijević tokom saslušanja bio smiren i hladan.

Jedina stavka koju Dragijević, međutim, danas nije razjasnio, jeste ta što je prvobitno priznao delo opisivajući do detalja ceo zločin, a sada sve negirao.

– Sada nije govorio o toj temi, kao ni o tome šta ga je navelo da sada da dijametralno suprotnu odbranu. Nije razjasnio šta se to dogodilo u njegovoj glavi da od poptunog priznanja sada dođe do potpunog negiranja – kaže izvor Kurira

Takođe, pred Višem javnim tužilaštvom u Zaječaru završeno je saslušanje svih svedoka kada je reč o slučaju ubistva dvogodišnje Danke, međutim, nema pomaka u istrazi, iako je salsušano svega 20 svedoka, među kojima su i Dankini roditelji. Inače, Tužilaštvo ima još tri meseca rok da podigne optužnicu, s obzirom na to da je zakonski rok za podizanje optužnice šest meseci.

(Kurir.rs)


Podijeli ovaj članak