Home Sport Počinje prodaja ulaznica za susret baraža na ‘Grbavici’

Počinje prodaja ulaznica za susret baraža na ‘Grbavici’

by admin

Nakon utakmice sa Ukrajinom, bez obzira na njen ishod, naša reprezentacija će već 26. marta tekuće godine u 20.45 odigrati meč na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu.

Vjerujemo da će to za bh. selekciju biti finalni susret doigravanja za plasman na UEFA EURO 2024, a u svakom slučaju, protivnik će biti jedna od ekipa iz duela Island-Izrael.

Za utakmicu na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu, u prodaju će biti pušteno 11.000 ulaznica po cijenama:

Istok 40,00 KM, Sjever 30,00 KM i Jug 20,00 KM.

U prvom krugu, navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine do ulaznica za ovaj susret mogu da dođu putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i preko službene web stranice NS/FS BiH (https://www.nfsbih.ba/).

Svi navijači Bosne i Hercegovine koji su registrovani na navedenoj platformi imaće prednost kupovine do 4 ulaznice u pretprodaji.

U petak 15. marta u periodu od 00.00 do 24.00 časa distributer će slati link na email adrese sa mogućnošću da svi registrovani navijači kupe ulaznice u intervalu od 24 sata od prijema e-maila. Nakon isteklog tog roka kupovina ulaznica u pretprodaji više neće biti moguća.

Redovna prodaja ulaznica počinje 17. marta od 12.00 časova a vršiće se online, preko web platforme www.event.ba.

Napominjemo, i ovaj put ulaznice će glasiti na ime i prezime kupca, te će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti detaljne, te vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, kao i da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.

Sve informacije vezane za ostala pravila biće dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.

Podržimo naše zmajeve na putu do UEFA EURA 2024 u Njemačkoj!, navodi se u saopćenju NFSBiH.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima