Home Sport Pogledajte kako izgledaju tribine na Poljudu nakon divljanja Torcide

Pogledajte kako izgledaju tribine na Poljudu nakon divljanja Torcide

by admin

Hajduk je izgubio od Dinama 0:1 u utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog kupa, a odmah nakon utakmice Hajdukovi su navijači utrčali na teren.

Torcida je krenula prema dijelu stadiona na kojem su smješteni Dinamovi navijači, ali u akciji policije i zaštitara udaljena je od tog dijela. Ipak, dio stadiona je stradao.


Fotografije nakon divljanja poslije poraza pokazuju štetu koju je pretrpio splitski stadion. Navijači su trgali stolice i bacali ih na stazu uz teren bijesni zbog poraza i nakon susreta s policijom. Interventni policajci su uspješno okružili navijače Hajduka na terenu, no sukob se nastavio na tribinama.

Poraz Hajduka znači i njegovu eliminaciju iz Kupa. U finalu će igrati Rijeka protiv Dinama.

Izvan stadiona letjele su sa svih strana staklene boce, baklje, kamenje …

Neredi koji su počeli na stadionu na Poljudu nakon završetka utakmice Hajduka i Dinama nastavili su se i izvan stadiona, u širem prstenu Poljuda, piše Slobodna Dalmacija.
Pobješnjeli navijači napadali su policiju. Na stadionu su kao oružje za gađanje policije koristili stolice, bačve pive, a izvan stadiona letjele su sa svih strana staklene boce, baklje, kamenje. Navijači su prevrtali kontejnere…

Na Starom placu nastavljeni su sukobi navijača s policijom. Letjele su ponovo baklje, boce i kamenje. Navijači su zapalili još nekoliko kontejnera, a slučajni prolaznici bježali pred podivljalom masom.


Cijelo vrijeme policijski helikopter nadlijeće centar Splita.

Prema posljednjim informacijama, policija je uspjela otjerati navijače još malo dalje od stadiona, prema samom centru Splita.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima