Home Magazin Potresna ispovijest Jelene Karleuše: Izgubila sam bebu na Ušću

Potresna ispovijest Jelene Karleuše: Izgubila sam bebu na Ušću

by admin

Jelena Karleuša 2013. godine održala je spektakularan koncert u Beogradu, na Ušću, na kojem je bilo 40.000 fanova.

Više od decenije kasnije, JK se ovim povodom obratila javnosti potresnim riječima, a tom prilikom otkrila je da je u trenutku koncerta bila u drugom stanju, te da je bebu, nažalost, izgubila.

– Momenat pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u momentu kada je koncert već morao da počne. Sjedim u šatoru iza bine i ne vjerujem šta mi govore. Znala sam da će biti puno ljudi, ali da će koncert kasniti sat vremena kako bi publika ušla, tome se nisam nadala, pogotovo što sam u tom momentu trpila jak medijski linč i zabranu. Sjećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo da otvorimo širom kapije i da više ne naplaćujemo karte jer neće početi do ponoći inače. To smo i uradili. Pred sam izlazak na scenu, donijeli su mi dnevne novine koje izlaze sutra. Na svim naslovnim stranama su bile dvije reči, “prazno” i “pukla”. Bez slike kao dokaza. Ah, da, i rekli su mi da nemam multimediju za ekrane jer moja saradnica nije stigla da uradi render. Čučim ispod bine na liftu koji treba da me podigne i slušam huk ljudi… Šta ćemo da radimo? Pitao je neko pored mene. Nasmijala sam se dok su mi suze kvarile šminku.

– Krećemo, rekla sam. “Jelena je rekla da počinjemo”: dreknuo je asistent u bubicu i dao znak režiji. Zagrmilo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo, ni vidio do tada. Lift me je podigao i ja sam vidjela nepregledno more ljudi…

“Borbene felne, brate, borbena mašina” i bas koji me je pomjerao iz mjesta.

Ti si borbena mašina, Jelena. Sad si plakala i nikada više, pomislih. Ah, kako sam se prevarila… Stegla sam zube i odradila koncert skoro u mraku, jer ekrani nisu emitovali multimediju. Publika je skandirala da me voli. Nisam ni znala da sam trudna. Saznala sam nedugo poslije Ušća. Mala tačkica koja je na ekranu ultrazvuka označavala rad srca bebe, nije sijala.

P.S. (Poslije tog koncerta na Ušću nisam zapjevala skoro godinu dana. Niko me nije zvao da pjevam. Kao da sam nekog ubila… a zapravo jesam)napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima