Home Bosna i Hercegovina Potresno: Kćerka ubijenog Kulišića se oprostila od oca

Potresno: Kćerka ubijenog Kulišića se oprostila od oca

by admin

Na društvenim mrežama, jedna od kćerki, objavila je njegovu fotografiju uz opis “tata”, te se na taj način oprostila od njega, prenosi ATV.

Podsjetimo, Kulišić je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo tijelo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom, a sumnja se da je motiv zločina ljubomora.

Istraga je počela nakon što je Kulišić pod nepoznatim okolnostima ”nestao” iz kuće.

U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo i sumnja se da je Kulišić napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gdje je brutalno ubijen.

Zajedno s njim izgubio se trag i njegovoj supruzi i ispostavilo se da je pobjegla u Banjaluku, gdje je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobil.

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je takođe pronađen. Vjeruje se da je u tom vozilu Kulišić odvezen na preslicu. Nakon toga su promijenili vozilo.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima