Home Sport Predsjednik Zeljković razgovarao sa Džekom i reprezentativcima BiH u kampu na Ilidži

Predsjednik Zeljković razgovarao sa Džekom i reprezentativcima BiH u kampu na Ilidži

by admin

Alfa i omega bosanskohercegovačkog fudbala i predsjednik NFS Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas je održao sastanak sa članovima stručnog štaba i reprezentativcima naše zemlje na Ilidži.

Istakao je da je imao priliku da razgovara sa Zmajevima te da je na njega najveći utisak ostavio ogroman motiv i želja da se napravi historijski rezultat.

“Danas sam imao priliku da porazgovaram sa članovima stručnog štaba i reprezentativcima i ono što je na mene ostavilo najjači utisak su ogroman motiv i želja da se napravi historijski rezultat”, napisao je Zeljković na Instagramu i dodao:

“Uprkos seriji lošijih rezultata u prethodnim kvalifikacijama, svi vjeruju da posjedujemo kvalitet da se plasiramo na prvenstvo u Njemačkoj. Kao Savez nastojali smo da obezbijedimo najbolje uslove za rad reprezentacije i lično sam se uvjerio da je po tom pitanju sve urađeno na najvećem mogućem nivou”.

Podsjetimo, utakmica Bosna i Hercegovina – Ukrajina se igra 21. marta u Zenici na stadionu Bilino polje sa početkom u 20:45 sati.

Portal Vijesti.ba će izvještavati sa lica mjesta, a pratit ćemo i tekstualni prijenos ove utakmice.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima