Preminuo američki glumac Taylor Wily, zvijezda serije ‘Hawaii Five-O’

2 minuta čitanja

Američki glumac i UFC borac Taylor Wily, koji je igrao ulogu Kamekonu Tupuolu u 171 epizodi popularne akcijske serije “Hawaii Five-O”, preminuo je u 56. godini.

- OGLAS -

Taylorova sestra Alyssa podijelila je video u kojem ona i njihova porodica odaju počast havajskom glumcu na okupljanju.

Snimila je porodicu kako sjedi vani igrajući igre s loptom i društvene igre, dok su drugi jeli i kuhali unutra.

“Oplakivanje i slavljenje našeg omiljenog brata i ujaka onako kako bi on to želio”, napisala je uz isječak na Facebooku.

“Porodica, hrana, muzika i dobre vibracije. Aurrrrighhh.”

Alyssa je također podijelila isječak Taylorovih nećaka i nećakinja koji pjevaju pjesmu Boba Marleyja “Tri male ptice” (“Don‘t Worry About A Thing”) u čast glumca.

“Pjevaju za ujaka”, napisala je uz objavu.

Alyssa je promijenila svoju sliku na Facebook profilu sa slikom Taylora kako se smiješi i opisala je smeđim emojijem.

Taylorov uzrok smrti nije otkriven.

Vijest je potvrdila i lokalna havajska novinska postaja KITV, kao i izvršni producent serije “Hawaii Five-0” Peter M. Lenkov na Instagramu.


“Shrvan sam. Slomljeno mi je srce. Kasnije ću objaviti neke detaljne osjećaje. Jednostavno preteško sada”, napisao je uz sliku s Wilyjem 20. juna.

Lenkov je to popratio još jednom objavom fotomontaže i napisao: “T, kao što sam ti rekao mnogo puta, zaljubio sam se u tebe na prvoj audiciji. Došao si s peškirom na glavi brišući znoj, a ja sam bio očaran. Šarmirao si me da te učinim redovnim… u seriji… i u mom životu. Bili smo porodica. I nedostajat ćeš mi svaki dan, brate. PS: kad smo razgovarali prošle sedmice, smijali smo se kaki si bio u pravu od prvog dana. ‘Hawaii Five-0‘ je bio naš posao iz snova. I bio sam tako sretan što smo zajedno podijelili tu magiju.”, piše Variety.


Taylor Wily je glumio i u serijama kao što su “MacGyver” i “Magnum P.I.”

(Vijesti.ba)


Podijeli ovaj članak