Home Magazin Prisnost sa glumcem izazvala haos na mrežama

Prisnost sa glumcem izazvala haos na mrežama

by admin

Uoči objave novog albuma, dala je intervju u kojem je pričala o privatnom životu.

Shakira je izazvala haos na društvenim mrežama objavom fotografija sa zvijezdom serije “Emily in Paris”, Lucienom Laviscountom, koji je glavna zvijezda u spotu za njezinu novu pjesmu, duet sa Cardi B, “Punteria” koji je danas objavljen.


U intervjuu sa Zaneom Loweom za Apple Music 1, pjevačica je objasnila da nakon završetka svoje 12-godišnje veze daje prednost “prijateljstvu” u budućnosti.

“Mislim da prijateljstvo traje duže od ljubavi”, rekla je Shakira. “Iako još uvijek mislim da je iskusiti ljubav, potpuno je doživjeti sa svim njenim vrhovima i dolinama, tako bitno za ljudski život.”

Shakira: Las Mujeres Ya No Lloran | Apple Music

“I had to pick up the pieces of myself and put them all back together and music was the glue.” Shakira sits down with Zane Lowe in Miami to discuss her new album, ‘Las Mujeres Ya No Lloran.’ apple.co/ShakiraZL

Posted by Apple Music on Wednesday, March 20, 2024

47-godišnjakinja je nastavila: “Volim ljubav, ali mislim da čak i prijateljstvo volim malo više. Jer sam mislila da će ljubav zauvijek biti tu za mene. I to je jedan od mojih, znate, slomljenih snova. Možda hoću. Ne znam da li bih voljela da to ponovo pronađem. Vjerovatno ne. Pa, ne znam. Ali prijateljstvo, imam.”

Shakira je objasnila da nije uvijek cijenila prijateljstvo u prošlosti, a vezu je stavila na prvo mjesto.

“Nisam bila od onih koji su toliko cijenili prijateljstvo. Uvijek sam cijenila porodicu i partnera u paru. Uvijek sam bila u paru”, objasnila je ona.

“Ali onda kada toga nije bilo, i kada sam izgubila svoje momke i kada sam morala da se suočim sa najmračnijim i najtežim trenucima svog života, prijatelji su bili tu i držali su me zajedno”, nastavila je Shakira. “Oni koji jesu zaista su mi pokazali pravi, pravi smisao života. Možda neću ostarjeti sa partnerom, ali ću ostarjeti okružen dobrim prijateljima.”

Piqué, profesionalni fudbaler, i Shakira imaju dva sina, Milana (11) i Sašu (9).

Kako pjevačica “Hips Don't Lie” živi kao samohrana majka, odlučila je da bude transparentna sa svojim malim sinovima u vezi sa emocijama koje to prate.

“Društvo nas uči da prikrivamo svoja osjećanja pred svojom djecom. Ali mislim da je to greška, jer oni bolje znaju i percipiraju stvari na mnogo različitih načina. I znaju kada ih odrasla osoba laže”, objasnila je ona. “Oni žele istinu jer ako im ne date istinu, onda oni sami izmisle svoju verziju istine i njihova tumačenja stvarnosti mogu biti potpuno pogrešna i zbrkana i tada im se stvari stvarno zakompliciraju.”

Shakira je nastavila: “Ali ako ste dovoljno hrabri da razgovarate o stvarima, razgovarate o tome s njima da shvatite kako i oni doživljavaju stvarnost i otvorite razgovor, otvorite dijalog u kojem također mogu dati svoje mišljenje. I prihvatiti i svoju ranjivost.”

Shakira je razmišljala o tome kako je odustala od profesionalne prilike da provede vrijeme sa Piquéom dok je on igrao za FC Barcelonu.

“Dugo sam stavila svoju karijeru na čekanje, da bih bila pored Gerarda, kako bi on mogao da igra fudbal”, rekla je Shakira za The Sunday Times. “Bilo je mnogo žrtava za ljubav.”

22. marta, hitmejker “Whenever, Wherever” će debitovati sa svojim prvim novim albumom u posljednjih sedam godina, “Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don't Cry Anymore)”.

Od rastave od Piquéa, objavila je pregršt novih pjesama, ali njen posljednji studijski album “El Dorado” stigao je 2017. godine.

Shakira je za The Sunday Times rekla da je provela većinu proteklih sedam godina između dva albuma odgajajući svoju djecu u Barseloni. Nakon razlaza sa Piqueom, preselila se u Miami sa sinovima.

Trostruka dobitnica Grammy nagrade i profesionalni fudbaler upoznali su se na snimanju spota za pjesmu “Waka Waka”, zvaničnu pjesmu FIFA Svjetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima