Pronašli smo navijačicu koja je zaludjela sve: Voli da se fotka gola, niko ne vjeruje u ono što je rekla

2 minuta čitanja

Uz nju je Kopa Amerika dobila dobila drugu dimenziju.

- OGLAS -

Plasirala se fudbalska reprezentacija Kolumbije ubedljivo u polufinale Kopa Amerika, nakon što su sa 5:0 dobili Panamu, ali se više pričalo o navijačici pomenute selekcije koja je “preko noći” postala planetarni hit nego o samoj utakmici!

Naime, pomenuta devojka se našla ispred kamere oskudno obučena i malo ko je mogao da skrene pogled sa njenih grudi. Na sebi je imala samo plavu i žutu traku koje su pokrivale pomenute grudi, dok je na glavi nosila “periku” indijanskog poglavice.

- OGLAS -

Na Instagramu ima oko 260.000 pratilaca i sudeći po fotografijama obožava da pozira polugola. Čak je na nekim slikama imala foto sesije kao Indijanka.

Imala sam ovu odeću odranije i rizikovala sam da je nosim na utakmici Kolumbije. Nisam mislila da ću privući toliko veliku pažnju – rekla je Vendi.

- OGLAS -

Teško da joj iko veruje u to da nije verovala da će privući toliku pažnju, pogotovo što je i sama ispred kamera ljuljala bokovima i tresla grudi koje su pretile da ispadnu.

Na svom Instagram profilu često deli provokativne fotke, čak se i gola slikala, a vi u nastavku možete pogledati neke od njih:

(Telegraf.rs)Podijeli ovaj članak