Home Magazin Razočarani Haris Džinović o Melini: ‘Kakva je to žena?’

Razočarani Haris Džinović o Melini: ‘Kakva je to žena?’

by admin

Popularni regionalni pjevač Haris Džinović se jučer zvanično razveo od Meline Džinović te je detaljnije iznio svoju stranu priče o njihovom propalom braku i problemima.

Kao što je poznato, Melina se nije pojavila na Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

“Jako sam razočaran time što sam izdan. Ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovdje je porodica rasturena bez ikakvog razloga. Ja ga nemam, nisam doprinio razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja i nezahvalnosti. Žao mi je te izdaje, prodaje”, između ostalog je naveo.

Dodao je kako se uopće nije čuo s njom te da je praktično pobjegla.

“Primijetio sam da je iznosila stvari. Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbjegavanje, čemu sam se ja čudio. Nisam vidio nikakav razlog”, nastavio je.

Tvrdi da je nikada u životu nije udario niti ponižavao. Također je rekao kako mu nije jasno čime je ovo zaslužio.

“Ona je bila ta koja je zagovarala da brak mora da opstane i da je brak institucija. Sve je govorila u korist očuvanja braka da bi to jednog dana kao grom iz vedra neba puklo. Problema u braku nije bilo. Ona se odvajala od mene, družila se sa ženama, bila na putovanjima… Bio sam malo po malo sklanjan. Danas sam konačno sklonjen”, kazao je.

Dalje je naveo kako je mislio da će ga emocija slomiti, ali nije te da je iz ove bitke izašao jači i spremniji.

“Bog mi je pomogao što se ovo desilo. Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unazad. Nisam obraćao pažnju na to. Sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi ‘skaču’. Sa sinom se nije čula mjesec i po dana, krasna majka”, dodao je Džinović.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima