Home Magazin Razvodi se Dragana Mirković: ‘Tri godine ne živimo pod istim krovom’

Razvodi se Dragana Mirković: ‘Tri godine ne živimo pod istim krovom’

by admin

Razvode se srbijanska pjevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić, hrvatski biznismen porijeklom iz BiH, prenosi Nova.rs. U braku su bili od 1999. godine.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom”, poručila je Dragana u saopćenju za srbijanske medije.
“Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionniše, nego stavivši tačku na naš brak.
Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela puno lijepih godina”, dodala je.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima