Sačuvajte svoju omiljenu rutinu i na putovanju

2 minuta čitanja

Osim istraživanja željene destinacije, lokalnih znamenitosti i gastronomske ponude, sastavni dio cjelokupne pripreme za put predstavlja i pakovanje.

Neki su praktični i ekonomični pa njihov prtljag sadrži samo ono najneophodnije za odabrano putovanje, dok drugi „za svaki slučaj“ žele da ponesu razne sitnice koje mogu da zakomplikuju pakovanje.

Nekoliko pari sandala možda neće uspjeti da stane u kofer, baš kao ni tašnice koje biste kombinovati u zavisnosti od raspoloženja; ponekad i željene knjige mogu biti preglomazne.

Srećom, postoje različiti „tips&trick“ koje će ostaviti mjesta u vašem koferu, ali i mala praktična pakovanja vaših omiljenih proizvoda zahvaljujući kojima se ne morate odricati svoje dnevne rutine ni na putovanju.

Ako se odlučite za male bočice kozmetičkih proizvoda, vaša beauty rutina biće sačuvana i na odmoru! A ako na vrh torbe ili kofera spakujete kesice vaše omiljene Grand Black’n’Easy kafe, uživanje u pravoj turskoj biće moguće na bilo kojoj destinaciji.

Zahvaljujući praktičnom pakovanju, jednostavnoj i brzoj pripremi, Black’n’Easy će biti vaš saputnik na svakom putovanju!

Bez obzira na destinaciju koju ste odabrali; bilo da ste u hotelu, apartmanu, bungalovu ili ste se odlučili za kampovanje – nema razloga da se odreknete svoje omiljene kafe.

Grand Black’n’Easy – prava turska koja daje energiju i neophodnu inspiraciju za savršeno proveden dan, i ovog ljeta – spremna je da putuje!

Dovoljno je samo da kesice spakujete u svoj prtljag i gdje god da ste – držite se svoje rutine, uz laku i jednostavnu pripremu: sadržaj kesice prelijete vrelom vodom, promiješate i vaša kafa je spremna.

Zato Grand Black’n’Easy može da putuje sa vama uvijek i svuda.

(Promo)


- OGLAS -
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *