Home Magazin Sergej Trifunović nakon pritvora: ‘Ja sam sada potpuno drugačiji čovjek, prevaspitan’

Sergej Trifunović nakon pritvora: ‘Ja sam sada potpuno drugačiji čovjek, prevaspitan’

by admin

Srbijanski glumac Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon što je prije nekoliko dana pušten iz pritvora.

“Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Prevaspitan. Bolji. Sportaš. Svi na izbore”, napisao je na Instagramu.


Podsjećamo, glumac je sredinom aprila bio priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srbijanski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu.
Glumcu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srbijanskog medija, Trifunović je priznao posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.
Trifunović je bio priveden i u oktobru prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tokom ljetovanja u Splitu. Prije nekoliko mjeseci dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Evropske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima