Severina o novoj pjesmi: S ‘Otrove’ započeo period divnog prijateljstva

2 minuta čitanja

Severina se sada povodom izlaska nove pjesme o saradnji s bosanskohercegovačkim reperima oglasila na Instagramu.

“Prije sedam godina, šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp pjesmu koju sam slušala cijeli dan, a nisam ništa razumjela tekst. Samo sam razumjela dio refrena, koji je glasio ‘Otrove’. Kad sam se vratila kući, tražila sam od čovjeka koji mi je poslao pjesmu, jednog menadžera iz Njemačke, našeg bookera, da zamoli autora da mi pošalje i tekst.


Do tada, slušala sam ju i dalje i nisam mogla vjerovati koliko je dobra. I bez obzira na to što nisam razumjela tekst, odmah sam znala da ću ju (ot)pjevat. S tekstom, to je bio potpuni pogodak i tu počinje saradnja s Jala Bratom, koji je poslije za mene napisao još nekoliko pjesama – Tutorial, Magija, Daleko ti kuća i Halo”, napisala je.

Međutim, s Otrove je započeo period divnog prijateljstva, koje se nastavilo do dan danas. Baš danas, želim sreću Jali Bratu i Bubi Corelliju, jer je upravo izašao njihov album Goat Season #2. Jako mi je drago što učestvujem na jednoj pjesmi, koja se zove Aritmije, jer mi je uvijek sreća i zadovoljstvo raditi s talentiranom mlađom ‘braćom’. Znam da će i dalje biti najbolji, kao i do sada”, dodala je Severina.

(Vijesti.ba)


- OGLAS -
Podijeli ovaj članak