Home Magazin Sveštenik o Eurosongu: Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu…

Sveštenik o Eurosongu: Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu…

by admin

Hrvatski sveštenik Tomislav Lukač, koji je smješten u oratoriju na Jarunu, osvrnuo se na ovogodišnje izdanje Eurosonga.

Kao što je već dobro poznato, tamo je pobijedio Nemo, švicarski predstavnik koji se deklariše kao nebinarna osoba, a na drugom je mjestu završio hrvatski predstavnik Baby Lasagna, koji je od publike dobio najviše glasova.

@dontomolukac Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu i uskoro želi zasnovati svoju obitelj… Kao kršćani ljubimo i Nemu i Bambi jer je Isus ljubio i najpotrebitije, ali ovo je žešća prevara i propaganda! #ironija #eurosong #babylasagna #eurovision #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest original sound – dontomislavlukac

“Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu i uskoro želi zasnovati svoju obitelj… Kao kršćani ljubimo i Nemu i Bambi jer je Isus ljubio i najpotrebitije, ali ovo je žešća prevara i propaganda”, napisao je Lukač u opisu jednog videa koji je objavio na TikToku.

“Nekad su djeca gledala potragu za Nemom. Danas djeca gledaju potragu za spolom. Napredujemo”, dodao je u videu i zapljeskao.

Sveštenika Lukača na TikToku prati više od 62.000 ljudi. Na društvenoj mreži redovno objavljuje snimke u kojima komentariše razne teme.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima