Home Magazin Teya Dora: Desingerica bi sljedeće godine trebao na Eurosong

Teya Dora: Desingerica bi sljedeće godine trebao na Eurosong

by admin

Teya Dora, pjevačica koja je s pjesmom Ramonda predstavljala Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu, u razgovori za Radio S rekla je da bi Srbi iduće godine na ovo muzičko takmičenje trebali poslati Desingericu.

“Pričala sam sa svojim producentom o tome, Desingerica bi rasturio. Mislim da je on baš posvećen tome što radi. Iako ljudima djeluje da on radi što mu padne na pamet, mislim da on baš zna šta radi, da razumije posao. Autentičan je, zvučat će čudno, iskren je u svojim izvedbama. Ima prejaku energiju”, rekla je Teya Dora.

Srpski reper dominira YouTube trendingom i Billboardovom tabelom. Poznat je po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih tenisicama, ali neovisno o tome već mjesecima puni klubove.

Teya Dora osvrnula se i na ovogodišnji Eurosong i govorila o Baby Lasagni.

“Marko je super, upoznali smo se još u Madridu na pretpartyju. On nije u tom ludom eurovizijskom momentu, kao što je na sceni. Jedna normalna osoba koja kada izađe na scenu, postaje karakter, jer je to na kraju dana dio umjetnosti”, rekla je pjevačica i komentarisala bodove hrvatskog žirija.

“Zadovoljna sam, uvijek može bolje. Hvala hrvatskoj publici na 12 bodova, žao mi je što je hrvatski žiri dao 3, bar je dao nešto. Mislim da je moja pjesma kompozitorski zanimljiva i drugačija i da zaslužuje više bodova, ali dobro, možda im nije legla”, zaključila je.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima