Home Bosna i Hercegovina Tuzla spremna za doček Nove godine

Tuzla spremna za doček Nove godine

by admin

Predstavnici preduzeća, ustanova, institucija i udruženja angažovanih u organizaciji ovogodišnje nezaboravne manifestacije razmijenili su informacije o aktivnostima koje su poduzeli u proteklom periodu kako bi se osiguralo da novogodišnja noć protekne bez problema i u ugodnom raspoloženju.

 Trg slobode u Tuzli će i ove godine biti epicentar jednog od najposjećenijih dočeka Nove godine u Bosni i Hercegovini.

 

Gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić je izrazio svoje zadovoljstvo zbog izuzetno uspješne pripreme i organizacije novogodišnje noći u sklopu manifestacije “Zima u Tuzli”.

Tom prilikom je naglasio neophodnu saradnju svih uključenih strana, zahvalivši se svim članovima na doprinosu, ističući da su poduzete sve potrebne aktivnosti kako bi se osiguralo da događaj prođe u najboljem redu.

Građanke i građani Tuzle, kao i svi posjetioci koji su odlučili provesti praznike u Tuzli, imat će priliku uživati u nezaboravnoj atmosferi novogodišnje noći i dočeku Nove godine na Trgu slobode u Tuzli.

U Novu 2024. godinu uvest će nas legendarni Bajaga i Instruktori, uz poziv Tuzlacima i svim posjetiocima Tuzle da zajedno uživaju u prazničnom duhu, gastronomskim čarima i zabavnom programu.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima