UDALA SE ZA DRUGOG! Meštani Zlota otkrili ŠOK DETALJE iz života ubice Danke Ilić: “Mi bismo mu presudili”

3 minuta čitanja

Osumnjičeni Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, zajedno sa kolegom Srđanom Jankovićem (50), tereti se za teško ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić 26. marta.

- OGLAS -

Meštani Zlota svojevremeno su izneli da je Dejan pretrpeo promene nakon što mu je majka pre 20 godina zabranila da se oženi ženom koju je želeo. Svetlana, Dejanova majka, koja je u međuvremenu preminula, je često postavljala smernice kako bi trebalo da izgleda Dejanova buduća supruga, odbacujući sve kandidate kao neprikladne.

Kada se Dejan zaljubio u devojku iz susednog sela, majka mu je zabranila vezu, što je navodno dovelo Dejana do alkohola i zavisnosti. Devojka se kasnije udala za drugog muškarca, dok je Dejan nastavio da živi sam, radeći u lokalnom komunalnom preduzeću “Vodovod” i povremeno se baveći stolarijom.

- OGLAS -

Svetlana je često imala smernice kako treba da izgleda Dejanova buduća žena, nijedna joj nije bila dobra. Dejan je, koliko se sada sećam, pre nekih 20 godina hteo da se oženi devojkom iz susednog sela, međutim, Svetlana nije dala. Nije joj bila dobra “za kuću”. Devojka se nakon toga udala za drugog, a Dejan se propio – navode meštani Zlota za Kurir i dodaju:

Nakon toga mi ne znamo da li je on imao neku ženu. Ni ovaj njegov brat Dalibor, što je umro pre nekoliko meseci, ni on nije bio oženjen. Dejan je tako godinama životario, radio je u “Vodovodu”, a porodično su se bavili i ugradnjom stolarije. Meni je pre nekoliko godina stavljao prozore i vrata, Jeste pio, ali kao i svi majstori, nisam to uzela za zlo. Kada sam čula šta je uradio, proklela sam ga.

- OGLAS -

Meštani navode da su Dejana viđali kako pije ispred lokalne prodavnice nakon 26. marta, dok se ponašao kao i obično, što ih je šokiralo kada su saznali za optužbe protiv njega. Ogorčeni su zbog užasnog zločina i kažu da bi mu, da je pušten na slobodu, sami sudili.

– Zloćani su ogorčeni, verujte, da ga puste na slobodu sad, meštani bi mu presudili! Evo, ja sam stariji čovek, a kad pomislim da je neko spreman da uzme to malo pile i ubije ga, pa ja bi mu presudio. Pomno pratim vesti i na svaku novu informaciju ja se naježim.

(republika.rs)


Podijeli ovaj članak