Upoznajte mog dečka: Napisala je udovica Siniše Mihajlovića uz fotografiju s muškarcem zbog koga su svi zanijemili (foto)

2 minuta čitanja

Supruga Siniše Mihajlovića u zagrljaju prelepog muškarca

- OGLAS -

Arijana Mihajlović, supruga Siniše Mihajlovića često se oglašava na društvenoj mreži Instagram. Ona neretko objavljuje fotografije iz perioda svoje velike ljubavi sa Sinišom, koje za tren dobiju veliki broj lajkova.

- OGLAS -

Ova fudbalska legenda nedostaje svima, a najviše njegovoj porodici koja je odlučila da život nastavi baš onako kako bi on želeo – zajedno, uz osmeh, radujući se svakom dobru koje dolazi.

Supruga Siniše Mihajlovića čuva sećanje na njega

- OGLAS -

I koliko god da joj je teško zbog smrti supruga koji je ovaj svet napustio u decembru 2022. godine, Arijana se trudi da pronalazi radost, u deci, u prijateljima, unuci…

– Želim se uvek sećati svog muža i uvek ga nositi u srcu. To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se dogodilo, imala sam tu čast i privilegiju provesti 27 godina s tako divnom osobom. Želim reći svojoj deci da ih jako volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla nataviti dalje – izjavila je nedavno Sinišina udovica.

Arijanu mnogo toga podseća na Sinišu, no, njegov najmlađi sin Nikolas je kako mnogi kažu, njegova kopija. A Arijana je upravo s njim objavila fotografiju koja uz koju je napisala:

– Moj dečko!

Mnogi su napisali da je Nikolas prelep i da veoma podseća na svog slavnog oca.Podijeli ovaj članak