Home Magazin Urnebesne reakcije na nove Reebok tenisice: ‘Mogu li i filtrirati kafu?’

Urnebesne reakcije na nove Reebok tenisice: ‘Mogu li i filtrirati kafu?’

by admin

Reebok je nedavno predstavio neobičan komad obuće – DMX Ruffle tenisice, koje su odmah izazvale znatiželju. Uvođenje ove linije označava početak nove ere za brend sportske odjeće iz Bostona te donosi spoj visoke mode i urbanog stila.

Inspirisane klasičnom siluetom DMX Run 6, nove tenisice ističu se volanima, koji podsjećaju na raskošne podsuknje aristokratskih haljina. Svaki detalj pažljivo je izrađen, protežući se duž pertli sve do prstiju. Kolekcija također obuhvata upadljive trikoe, tajice u raznim bojama te obilje mrežastih detalja koji donose dozu zavodljivosti.
Iako su DMX Ruffle tenisice već dostupne na Reebokovoj web stranici (bijeli model je rasprodan), neki smatraju da bi to mogla biti prvoaprilska šala. Uprkos nadi da će dizajn biti jednako elegantan kao podsuknje aristokratskih haljina, mnogi su primijetili da ih zapravo podsjeća na filtere za kafu.


“Mogu li i filtrirati kafu?”,”Neko je odmotao muffin?”,”Jesu li ovo filteri za kafu?”, “Ljudi, ovo je prvoaprilska šala”, “Ovo je neko sranje koje su trebali dati Princeu dok je bio živ”, “Malo ste uranili s prvim aprilom”, samo su neki od komentara ispod objave na Instagramu.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima