Uznemirujuće i tužne scene iz dokumentarca o Celine Dion

2 minuta čitanja

Novoobjavljeni dokumentarac “I am: Celine Dion” pridružuje se nizu umjetničkih prikaza života i karijere slavne kanadske pjevačice, ali ovaj put s neizbježnim dodatkom lične borbe.

U filmu, Celine Dion hrabro otvara vrata svoje intimne bitke s sindromom ukočene osobe, rijetkim autoimunim neurološkim poremećajem koji uzrokuje nekontrolisane grčeve i ukočenost mišića.

Some questions are easier than others. I Am: Celine Dion is now streaming.

Il y a des questions plus faciles que d'autres. Je suis : Céline Dion est maintenant disponible.

#IAMCelineDion
Amazon MGM Studios

Posted by Céline Dion on Tuesday, June 25, 2024

Dokumentarac prikazuje trenutke kad je Celine suočena s napadima, uključujući i jedan višeminutni incident koji je uznemirujuće stvaran.

U tim trenucima, publika ima priliku svjedočiti njenoj ranjivosti dok se liječnici brinu za nju i pomažu joj da se smiri.

“Jako mi je teško to čuti i to vam pokazati. Ne želim da ljudi to čuju”, priznala je Celine Dion, ističući emotivnu težinu suočavanja s javnošću s svojim zdravstvenim izazovima.

VIDEO JE UZNEMIRUJUĆI.

Film je dobio pohvale kritičara, a na Rotten Tomatoesu ima stopostotnu ocjenu. Rich Juzwiak iz Timea posebno je istaknuo Dioninu otvorenost, hvaleći je zbog iskrenosti u prikazivanju osobnih izazova.

Kritičar Chris Azzopardi iz New York Timesa također je pohvalio Dion jer je dopustila prikaz “sirovih snimaka”, dok je Ryan Lattanzio iz IndieWirea opisao dokumentarac kao “vrhunski i intiman”.#IAmCelineDion, the new documentary, premieres June 25 on Prime Video.
-Team Celine

#JeSuisCelineDion, le nouveau documentaire, dès le 25 juin sur Prime Video.
– Team Céline

Posted by Céline Dion on Tuesday, June 18, 2024

 

(Vijesti.ba)


- OGLAS -
Podijeli ovaj članak