Home Magazin Zvijezda Baywatcha uslijed borbe s rakom obrijala glavu

Zvijezda Baywatcha uslijed borbe s rakom obrijala glavu

by admin

Nicole Eggert, 52-godišnja zvijezda kultne serije Spasilačka služba, nedavno je otkrila da joj je u decembru 2023. godine dijagnosticiran kribriformni karcinom drugog stadija.

Uslijed liječenja od raka, ovih je dana glumica obrijala glavu.

“Možda liječenje ne uključuje toliko promjenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo”, napisala je Nicole u opisu videa koji je podijelila na Instagramu.

Pokazala je kako joj je kći pomogla obrijati stražnji dio glave.


Podsjećamo, glumica je početkom januara za magazin People ispričala kako je mislila da su njezini simptomi znakovi menopauze. U oktobru prošle godine je, kaže, osjetila “užasnu bol” u lijevoj dojci. Nakon što je otkrila kvržicu tokom pregleda, nazvala je liječnicu.

“Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled”, objasnila je Eggert.

Mamografski pregled i tri biopsije utvrdili su da ima rak dojke.

Eggert je vrlo rano počela s glumom. U dobi od osam godina dobila je ulogu u filmu Rich and Famous. Imala je stalnu ulogu Marci Ferguson u Who's the Boss? od 1985. do 1986. godine. U januaru 1987. glumila je Jamie Powell u sitcomu Charles in Charge. U trećoj i četvrtoj sezoni pridružila se Spasilačkoj službi.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima