Home Sport Zvijezda NFL-a u pet mjeseci dobila troje djece s tri žene

Zvijezda NFL-a u pet mjeseci dobila troje djece s tri žene

by admin

Član NFL kluba Miami Dolphinsa Tyreek Hill našao se u centru pažnje svjetskih medija budući da je za pet mjeseci dobio djecu s tri različite žene, a nijedna nije njegova supruga.

Naime, Hill je dobio tužbe za utvrđivanje očinstva od dvije različite žene koje tvrde da su djeca rođena u februaru i maju njegova, te traže od njega naknadu za njihovo uzdržavanje. U međuvremenu je treća žena, Camille Valmon, za Daily Mail rekla da je njezin sin, koji je rođen u aprilu, također Hillov.


Dala mu je i ime po ocu Tyreek D'Shaun Hill Jr, ali ona nije bila kritična prema NFL igraču, za razliku od preostale dvije žene.

“Ne mogu govoriti ni o čemu drugom što se događa izvan našeg roditeljskog odnosa, jer to jednostavno nije moja stvar. Međutim, ono što mogu reći je da je on odličan otac, ne samo našem sinu, već i svoj svojoj djeci”, rekla je Valmon.

Žena koja je rodila u februaru rekla je da je prenatalni test očinstva utvrdio da je Hill otac njezinog djeteta, s vjerovatnošću većom od 99.9 posto, a on je dobrovoljno ponudio plaćati joj 2500 dolara mjesečno kao alimentaciju.


Međutim, ona je iznos ocijenila kao “žalosno neadekvatan” s obzirom na njegovu plaću, dok druga tvrdi da je od Hilla primala 2500 dolara svakog mjeseca, ali je rekla da je briga o djetetu koštala blizu 10.000 dolara.

Hill s Miami Dolphinsima ima ugovor vrijedan 12.8 miliona dolara na godinu.

Inače, zvijezda NFL-a već ima troje djece iz svoje prethodne veze s bivšom zaručnicom Crystal Espinal, dok se prošlog mjeseca oženio dugogodišnjom partnericom Keetom Vaccaro.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima